Profilul Companiei

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED oferă management și servicii pentru lanțul de aprovizionare de producție. Ne angajăm să oferim One Stop BOM Supply din 2000 în Shenzhen, inclusiv componente electronice precum circuit integrat, conector, releu, condensator, rezistor, modul, senzor, oscilator cu cristal, diodă, amintiri, inductor etc. Sediul central este în Shenzhen și are filiale. în Hongkong, Guangzhou.

Echipa de vânzări cu experiență și de înaltă calitate, echipa de achiziții și echipa de control al calității continuă să obțină recunoaștere de la clienții noștri. De-a lungul anilor care trec, domeniul nostru de afaceri s-a extins acum de la intern la mai mult de 30 de țări din întreaga lume. Ne concentrăm pe integrarea resurselor spot locale și globale și construim canale de distribuție independente și stabile. Pe partea comenzii, a fost înființată o echipă de QC profesionistă și responsabilă, inclusiv inspecție vizuală, testare de marcare, testare electrică și testare cu raze X. Acest lucru ne oferă încredere să oferim produse de înaltă calitate

Lanțul bogat de produse ne permite să deservim clienții din diverse domenii, inclusiv: militar, auto, medical, electronice de larg consum, control industrial, Internet of Things, energie nouă și comunicații etc. Putem oferi livrare rapidă a logisticii, sugestii de piese alternative, control al costurilor și reciclarea stocurilor.

Ca o zicală veche din China: 精诚所至,金石为开 (Sinceritatea este cheia succesului) ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY își propune să fie un partener autentic pentru a ne ajuta clienții.

Echipa noastră

CEO

MR. HAI CHENG GUO

În 2003, prima dată când domnul Guo a atins componentele electronice IC. În primii 7 ani a învățat tot felul de componente electronice, până în 2010, ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY a fost construită în Shenzhen, pentru a deservi fabricile locale, specializate în afaceri locale. Odată cu dezvoltarea globalizării și a internetului, el a observat că există un potențial imens pe piața globală, prin urmare, TEHNOLOGIA ZHONG HAI SHENG sa extins pe piața globală în 2013.

Manager de vânzări în străinătate

Mr. Jess

Jess a lucrat în vânzări din 2014. Din 2014-2017, a lucrat într-o bancă ca vânzător, dar nu a fost mulțumit de un job plictisitor la bancă. După 2017, sa alăturat ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY ca vânzări externe. În anii care au trecut, o atitudine pozitivă și entuziastă de muncă l-a făcut să fie afirmat de clienți și colegi. Din 2021, a devenit manager în echipa de vânzări externe.

Manager de achizitii

Mr. Danny

Danny era senior în domeniul achizițiilor, deși este tânăr, avea o experiență de peste 10 ani pe piața globală a componentelor electronice. De-a lungul anilor, Danny s-a angajat să dezvolte și să stabilească canale de aprovizionare independente, relații cu distribuitorii și fabricile locale, globale. Pentru a ne asigura că putem oferi oferte mai bune și o linie bogată de produse.

Manager QC

Miss. Zhang

Domnișoara Zhang lucra în Laboratorul de testare înainte de TEHNOLOGIA ZHONG HAI SHENG. A avut o înțelegere profundă despre inspecția vizuală, testarea marcajului, testarea cu raze X, testarea electrică și testarea cu raze X. Profesionalismul și responsabilitatea au făcut-o să devină managerul nostru de testare în 2019. Acum conduce o echipă pentru a asigura calitatea produselor noastre, în timpul unui complex. și piață schimbătoare.

Manager de Finante

Miss Aeilmmee

Domnișoara Aeilmmee a lucrat într-o bancă timp de 5 ani. Și acum se specializează în diversele noastre management financiar și contabilitate.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Declarație de confidențialitate | Termeni de utilizare | Garanție de calitate

Top