Managementul excesului de materiale

ZHONG HAI SHENG Technologies oferă mai multe soluții pentru inventarul dumneavoastră de electronice în exces. Indiferent dacă aveți piese învechite sau un surplus de componente electronice, avem peste 20 de ani de experiență pentru a vă ajuta să găsiți strategia potrivită.

Compania noastră lucrează cu o mare varietate de componente care includ semiconductoare noi și învechite, conectori, terminale, componente militare, pasive, discrete, diode, active, comutatoare, relee, procesoare, hard disk, display-uri și multe altele.

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor dumneavoastră, avem trei programe din care să alegeți. Fiecare soluție poate fi personalizată pentru a vă avantaja:

Cumpărări de loturi de inventar electronic în exces

Soluția de cumpărare de lot funcționează bine pentru companiile care doresc să elibereze spațiu și să recupereze banii înapoi. ZHONG HAI SHENG va examina lista dvs. de exces și vă va anunța în termen de 48 de ore cu o ofertă.

Vânzare linie cu linie

Programul nostru linie cu linie este o opțiune excelentă pentru companiile care ar dori să-și păstreze inventarul la îndemână. Folosim baza noastră de date la nivel mondial pentru a vă difuza inventarul, astfel încât să puteți obține cea mai mare rentabilitate. Odată ce găsim cumpărători, puteți să ne expediați și noi ne vom ocupa de restul. E simplu!

Inventarul în consignație

Păstrarea materialului la îndemână cu ZHONG HAI SHENG Technologies asigură că materialul dumneavoastră este expediat, numărat și apoi lipit aici, în depozitul nostru climatizat. Avantajul acestei opțiuni este recâștigarea spațiului de depozitare și, potențial, un randament financiar mai mare în comparație cu lichidarea. Dacă compania dvs. are nevoie de piese înapoi, pur și simplu anunțați-ne și vi le vom trimite înapoi gratuit!

Gestionați-vă inventarul în exces

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, permițând experților ZHONG HAI SHENG Technologies să vă gestioneze excesul de inventar va reduce spațiul din depozit, profiturile financiare ale companiei dumneavoastră și să nu uităm că sunteți ecologic. Făcând la casarea excesului de inventar electronic și contribuind la deșeurile electronice pe care le reciclați!

Încărcați Lista dvs. de inventar

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Declarație de confidențialitate | Termeni de utilizare | Garanție de calitate

Top