Declarație de confidențialitate

1. utilizarea conținutului site-ului

zhong hai sheng

site-ul își rezervă dreptul de a interpreta conținutul acestui site și conținutul acestui site numai pentru uzul dvs. personal. conținutul conținut în drepturile de autor și alte notificări de proprietate, ar trebui să fiți respectat și o copie va fi păstrată. dacă conținutul site-ului fără declarația corectă, nu înseamnă că site-ul nu are drepturi, nu înseamnă că site-ul nu își revendică drepturi și ar trebui să respectați principiul bunei-credințe și interesele legitime ale conținutului pentru utilizare legitimă. nu puteți în niciun fel modificați, copiați, afișați public, publicați sau distribuiți astfel de materiale sau folosiți-le în orice alt mod în orice scop public sau comercial. interziceți oricare dintre aceste materiale pentru orice alt site web sau alte medii tipărite sau medii de computer în rețea. conținut de pe site și editați forma de protecție legală prin legea dreptului de autor, orice utilizare neautorizată poate constitui drepturi de autor, mărci comerciale și alte drepturi legale. Dacă nu acceptați sau nu încălcați acești termeni, autorizarea dvs. de a utiliza site-ul va va fi încheiat automat și trebuie să distrugeți imediat orice materiale descărcate sau tipărite.

2.site-ul de difuzare a informațiilor

disponibilitatea conținutului de pe acest site fără nicio formă de garanție.nu garantează acuratețea și completitudinea absolută.site-ul în produsele, tehnologiile, programele, prețul și alocarea vor putea fi modificate fără notificare.conținutul site-ului poate să fi expirat, zhong hai sheng.no angajamentul de a actualiza them.powered eliberarea de informații poate fi în localul dvs. încă nu puteți obține produsul, procesul sau serviciul, puteți aplica la contactele de afaceri și distribuitorul zhong hai sheng.

3.depunerea utilizatorilor

în plus față de prevederile de confidențialitate, altele decât cele, trimiteți sau postați orice material pe site sau informațiile de contact (denumite în continuare în mod colectiv informații) vor fi considerate neconfidențiale și neproprietate. utilizarea de către dvs. a acestui site nu va fi încalcă legile, reglementările și morala publică, nu către sau de la poștă sau trimite orice materiale ilegale, amenințătoare, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice sau alte materiale ilegale. Dacă oamenii au conținut de informații și influență, există dovezi ale avertismentului sau obiecției la acest site nu ezitați să ștergeți mesajul sau suspendarea nelimitată a informațiilor din browser, fără a fi nevoie să obțineți acordul prealabil, fără obligația de a posta notificarea, situația este gravă, acest site poate fi scos de la utilizator.

4. utilizatorii fac schimb de conținut

zhong hai sheng se ridică la înălțimea să monitorizeze sau să revizuiască utilizatorul pentru a trimite sau a posta mesaje sau pentru a comunica exclusiv între ele informații în orice domeniu de responsabilitate, inclusiv, dar fără a se limita la camere de chat, forumuri zhong hai sheng sau alte forumuri pentru utilizatori și orice schimb de conținut.zhong hai sheng pentru conținutul unui astfel de schimb nu își asumă nicio responsabilitate, indiferent dacă acestea dau naștere la defăimare, confidențialitate, obscenitate sau alte probleme. dreptul la informații pentru conținut obscen sau inacceptabil în alt mod.

5.site pentru a descărca software-ul de utilizat

dacă descărcați software din utilizarea software-ului pentru a respecta acordul de licență software pentru a aduce toate condițiile licenței software. Când citiți și acceptați acordul de licență software înainte de prevederile nu pot descărca sau instala software-ul.

6.link-uri către site-uri web ale terților

site-uri link-uri către site-uri web ale terților numai pentru a vă facilita. Dacă utilizați aceste link-uri, veți părăsi site-ul. decideți să accesați orice link-uri către site-uri terțe, posibilele consecințe ale acestora și riscurile suportate de dvs.

7.limitarea răspunderii

zhong hai sheng și furnizorii săi sau terțul menționat nu este răspunzător pentru nicio daune (inclusiv, dar fără a se limita la profituri pierdute, pierderi de date sau întreruperi ale activității cauzate de daune), indiferent dacă aceste daune sunt datorate utilizării sau nu pot utiliza site-ul web, iar site-ul face legături către orice site web sau orice informație conținută în astfel de site-uri cauzate, și indiferent dacă au contractul, delictul sau orice alt temei legal în prealabil și acest lucru a fost o astfel de pagubă poate apărea sfat. dacă utilizați acest site ca un rezultat al informațiilor sau datelor necesare pentru întreținerea, repararea sau corectarea echipamentelor, ar trebui să fiți conștienți de faptul că propriile lor trebuie să suporte toate costurile care decurg din acestea.zhong hai sheng în cazul următoarelor situații fără responsabilitate:transmiterea de informații de către furnizorul de servicii de rețea (zhong hai sheng. și persoana împuternicită a acesteia), altele decât cele inițiate;transmiterea, rutarea, conexiunea și stocarea informațiilor sunt asigurate de procesul tehnic automat necesar, informația selectarea furnizorului de servicii de rețea; în plus față de alte cerințe de răspuns automat, furnizorul de servicii de rețea nu selectează acești furnizori și destinatari de informații; furnizorii de servicii de rețea de sistem sau intermediar de rețea sau stocarea temporară a informațiilor copie a formularului, în circumstanțe normale, nu o persoană, alta decât destinatarul vizat, a primit timpul rezervat nu mai mult decât destinatarul vizat pentru a oferi acces la transmiterea informațiilor, rutarea sau conectarea la un timp rezonabil; prin intermediul sistemului sau al rețelei de transmitere a conținutului de informații intact.

8.principii generale

zhong hai sheng poate modifica acești termeni în orice moment. ar trebui să vizitați această pagină pentru a înțelege termenii actuali, deoarece acești termeni sunt strâns legați de dvs. anumite prevederi ale acestor termeni pot fi în unele pagini prin notificări legale desemnate în mod expres sau prin termeni înlocuiți.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Declarație de confidențialitate | Termeni de utilizare | Garanție de calitate

Top