Managementul lanțului de aprovizionare

În ultimii 20 de ani, am înființat un lanț de furnizori la nivel mondial, pentru a oferi o gamă completă de servicii, cum ar fi distribuția, suportul pentru lipsă și gestionarea stocurilor. Mai mult de milioane de informații despre inventarul componentelor electronice pe care le putem gestiona.

Lanțul de aprovizionare la nivel mondial

Ca parte cea mai competitivă, de peste 20 de ani ne concentrăm pe construirea unui sistem matur al lanțului de aprovizionare. Selectarea strictă, controlul calității și cooperarea continuă sunt 3 puncte importante pentru ca lanțul nostru de aprovizionare să fie sănătos și o dezvoltare durabilă. Și fiecare punct avem un flux complet de procesare. Majoritatea canalelor noastre sunt fabrici locale și din întreaga lume, agenți oficiali și fiecare piață din întreaga lume.

Gama completa de componente electronice

La început eram doar specializări la Integrated Circuit Chip. În timpul dezvoltării companiei, pentru a satisface nevoile clienților și servicii mai bune. Ne-am extins gama de produse la CPLD sau FPGA, MCU, DSP și memorie sau flash, acoperind multe domenii de produse principale, cum ar fi: produse de larg consum, electronice auto, echipamente medicale, comunicații, industria aerospațială sau militară etc.

Diverse Marci

În calitate de distribuitor independent profesionist, avem o înțelegere aprofundată a gamei de produse ale fiecărei mărci și să oferim informații exacte originale despre furnizarea fabricii. Diverse mărci pe care le putem oferi: Texas Instruments, STMicroelectronics, XILINX, Microchip, ALTERAE, ADI, Maxim, Onsemi, RENESAS, JAE, JST, MOLEX, AVAGO, YOGA, LATTICE, MICRON și așa mai departe.

Învechit, Aprovizionare cu piese EOL

Datorită lanțului global de aprovizionare, suntem întotdeauna dedicați să ajutăm clienții să găsească rapid și precis piese învechite, uzate, greu de găsit. Aceste piese sunt cele mai multe în vechile DC, controlul calității este crucial. De asemenea, am configurat procesarea inspecției: microscop digital pentru testarea vizuală, inspecția ambalajului original și a etichetei, testul funcțional, testul cu raze X etc.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Declarație de confidențialitate | Termeni de utilizare | Garanție de calitate

Top