termeni de utilizare

granturi si provizioane

mijloc de transport

zhong hai sheng oferă diferite moduri de transport: vă putem ajuta să expediați colete prin curier federal, dhl, ups, tnt, ems sau orice alt mod doriți. toate. vă puteți alege serviciul de logistică. dacă există o societate mixtă de livrare specifică, compania. totodată, modalitatea de livrare care primește cererea clientului.
 

cost de livrare:

  • costul de transport depinde de dimensiunea, greutatea și destinația coletului. avem o relație de afaceri pe termen lung cu curierul federal și dhl. vom face tot posibilul pentru a vă oferi cel mai ieftin preț de curierat. pentru siguranța ambalajului dumneavoastră, vom fi asigurați pentru colete mari.
  • comenzile acceptate de peste 10.000 USD vor fi expediate gratuit în întreaga lume prin dhl/fedex. dacă suma totală este mai mică de 10 milioane USD, dhl/fax va costa 60 USD - 10.100 USD, în funcție de greutate/mărime. creste tariful de.
  • transportatorii oferă de obicei conturi online pentru a vă gestiona încărcătura, chiar și cu funcții mai avansate.
  • respectăm toate politicile și regulile de export. unele produse pot fi supuse restricțiilor itar, iar restricțiile la export pot duce la o dată de livrare mai devreme.

timpul de livrare și destinația

vom livra mărfurile în termen de 1-2 zile de la data la care toate mărfurile ajung la depozitul nostru.

  • zilele noastre de lucru sunt de luni până vineri, fără să includă sâmbăta, duminica și sărbătorile.
  • timpii de livrare depind de modalitatea de livrare și de destinație. taxele, taxele și alte taxe sunt responsabilitatea destinatarului. deoarece costul nostru include doar costul expedierii coletului, vă rugăm să contactați biroul vamal pentru a estima costul posibil.
 

acesta este orarul de livrare de la depozitul nostru la destinație. vă rugăm să consultați partea dvs.

  Asia America de Nord Europa Orientul Mijlociu America de Sud Africa
dhl 2-4 zile 3-4 zile 3-5 zile 3-6 zile 3-5 zile 4-6 zile
fedex ip 2-4 zile 3-4 zile 4-5 zile 3-6 zile 4-6 zile 4-6 zile
 

termenele de livrare si livrare sunt calculate in zile lucratoare de luni pana vineri. pentru sărbători majore, cum ar fi Crăciunul, vă rugăm să acordați timp suplimentar de livrare. în aceste cazuri speciale, ni se reamintesc posibilele întârzieri. Țările care nu pot fi expediate din cauza politicii: Afganistan, republica centralafricană, Coasta de Fildeș, republica democratică congo, republica populară democratică a Coreea, comunitatea eritreea, republica liban, liberia, republica democratică a Somalia, republica sudan. vă rugăm să contactați [email protected] pentru detalii de livrare.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Declarație de confidențialitate | Termeni de utilizare | Garanție de calitate

Top